Η Gallery Mana παρουσιάζει στα πλαίσια του “Taste the Art” / Φωτογραφία Φοίβος Παπαστρατής: “Once upon a wine”Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 7. Ιουνίου 2019, στις 19:00.
Μπορεί το φαγητό να συνδέσει διαφορετικούς ανθρώπους και να τους φέρει πιο κοντά στην τέχνη και στα μηνύματά της; Αντιστρόφως μπορεί η τέχνη να αναδείξει τοπικά προϊόντα και γεύσεις;
Παρότι το ελληνικό κρασί εκπροσωπεί ένα μικρό ποσοστό του ΑΕΠ της Ελλάδας, εντούτοις αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και εξωστρεφείς κλάδους της χώρας, που ακόμα και μέσα στις χειρότερες συνθήκες της ελληνικής οικονομικής κρίσης ξεχώρισε...
Χρόνης Δαμαλάς, Ευριπίδης Αποστολίδης και Cavo Tagoo φέρνουν το Ovac της Σαντορίνης στο νησί των ανέμων.
Το μοναδικό pop up που φιλοξενεί 4 μπαρ της Λατινικής Αμερικής στις 24 Μαΐου, ο σημαντικός Charles Schumann προσκεκλημένος τους στις 30/5 κι ένα ταξίδι για το καλοκαίρι. Κρατήστε σημειώσεις.
Φαγητό επηρεασμένο από την ισπανική κουζίνα, όπου αλλαντικά και ψαρικά μπαίνουν στο ίδιο πιάτο. Εδώ, σε μια δημιουργική παραλλαγή με ελληνικά υλικά από τον Αντώνη Μουστάκη, σεφ του εστιατορίου Extravaganza. Το άρωμα της μαστίχας πάει γάντι με το...