Η Elite, ηγέτιδα στην αγορά της φρυγανιάς, παρουσιάζει μια νέα πρόταση που συμβάλλει στην ισορροπημένη διατροφή.
Ετοιμάστε πρώτοι υγιεινές καριόκες από το «Ζάχαρη & Αλεύρι» Οκτωβρίου.
Οι επιστήμονες βρήκαν πολλά ίχνη από σπόρους βρώμης πάνω σε ένα λίθινο γουδί. Σε αυτό μάλλον οι προϊστορικοί άνθρωποι άλεθαν με πέτρες τους κόκκους από τα άγρια φυτά της βρώμης.
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στα όμορφα Σφακιά.
Tο «καύσιμο» του σώματος είναι η τροφή και παρότι είναι ευεργετική, δεν είναι απίθανο να μετατραπεί σε... δηλητήριο που δρα «σιωπηλά» και σε βάθος χρόνου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό συμβαίνει όταν καταναλώνουμε τροφές που περιέχουν βλαβερές...
Το «ελληνικό πρωινό» γίνεται πράξη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Και έχει μεγάλη επιτυχία!