Μια βόλτα με οδηγό λίστες κρασιών που μας οδήγησαν και σε πεντανόστιμο φαγητό. Έτσι, γιορτινές μέρες που έρχονται, θα φάμε, θα πιούμε και χορτάτοι θα χορέψουμε!
Μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε επιμέλεια Γκίκα Ξενάκη και απόδοση Νίκου Κουτσούκου.
Πιο πριβέ δε γίνεται!
Τώρα που είναι στην εποχή της, μαγειρέψτε την στο φούρνο, με γεμιστά κρεμμύδια και ξηρούς καρπούς, μαριναρισμένη με πατάτες, με λαχανικά στην κατσαρόλα ή με πουρέ από γλυκιά κολοκύθα, για να την απολαύσετε όπως της αξίζει.
Τώρα που είναι στην εποχή της, μαγειρέψτε την στο φούρνο, με γεμιστά κρεμμύδια και ξηρούς καρπούς, μαριναρισμένη με πατάτες, με λαχανικά στην κατσαρόλα ή με πουρέ από γλυκιά κολοκύθα, για να την απολαύσετε όπως της αξίζει.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!