Καλό ταξίδι γέροντα
Ο Ηλίας Μαρινάκης, που προτιμά το Dry Martini stirred not shaken, δηλαδή ανακατεμένο, όχι χτυπημένο στο σέικερ προτείνει 4 συνταγές για αρχάριους αλλά και μυημένους.
Περιμένοντας να χιονίσει, όχι για να δούμε άσπρη μέρα αλλά για ξεσκονίσουμε τον εξοπλισμό μας, τις στολές του σκι και να πάρουμε τα βουνά!
Μα τι ωραία ιδέα! από τις 23 Νοεμβριου έως τις 23 Ιανουαριου τα ελληνικά λικέρ Roots καινοτομούν δημιουργώντας το πρώτο ελληνικό pop up Roots Rakomelo bar.
Μυκονιάτικα στοιχεία, κυκλαδίτικα υλικά, γαλλικότροπες τεχνικές και πολίτικες αναμνήσεις.
Κουζίνα με μοντέρνες, αλλά σεμνές αποδόσεις, κλασικών ελληνικών συνταγών.
Ο νεαρός ιδιοκτήτης Αλέξης Καρατζάς βάζει στο χάρτη της μυκονιάτικης γαστρονομίας την πινέζα του Kastro’s.