Bites & Wine Signature Events, σημειώστε το καλά! Είναι ο χώρος που θα κλέψει τις εντυπώσεις για τα καλοκαιρινά ιδιωτικά ή επαγγελματικά καλέσματα!
Για να συντηρήσουν το κρέας του οικόσιτου χοίρου έφτιαχναν οι Λάκωνες το σύγλινο. Τώρα η κατάψυξη κάνει τη δουλειά, όμως υπάρχουν ακόμα σπίτια που το παρασκευάζουν και πλέον και βιοτεχνίες που το συσκευάζουν και το διαθέτουν στην αγορά.
Γαύρος, σαρδέλα και μπαρμπούνια διεκδικούν πρωτιές στα καλοκαιρινά μας μαγειρέματα και αναζητούν το οινικό τους ταίρι.
Από τα Χάµπτονς και το Μαϊάµι, το Μονακό και το Σεν Τροπέ έως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, τα ροζέ κρασιά έχουν βρεθεί στην κορυφή της παγκόσµιας ζήτησης και αποτελούν το αδιαµφισβήτητο trend της εποχής.
12 μπίρες που συνοδεύουν ιδανικά τα ανοιξιάτικα μαγειρέματα.
Σήμερα λειτουργούν στο νησί δυο καλά οργανωμένα τυροκομεία.
Η συνταγή είναι τόσο γρήγορη που δε περισσεύει λεπτο για «κουσκους».
Η λογική απλή: στο μπριάμ βάζουμε ό,τι λαχανικό μάς βρίσκεται. Κάτι που έκαναν και οι παλιές νοικοκυρές, αξιοποιώντας τα περισσεύματα ή τα καθημερινά μαζέματα από το μποστάνι.