Αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα ντελιτσιόζα, σε ξυλόφουρνο με ηφαιστειογενείς πέτρες.
Nόστιμα και με σεβασμό στις καλές πρώτες ύλες μαγειρεύουν στο Cupola.
Αύρα ιταλική, αλλά και πίτσα με... γιαούρτι σε μια θαυμάσια πιτσαρία στη Θεσσαλονίκη.
Άδανα κεμπάπ, διάφορα σουβλιστά και εξαιρετικό βετούλι στο φούρνο από τον έμπειρο σεφ Δημήτρη Αγοραστό.
Το Σαββατοκύριακο θέλει γεύση αλλά και ευκολία. Σοκολατένιο καλτσόνε έτοιμο σε 30΄!
Αυθεντική ιταλική πίτσα σε έναν κεντρικό δρόμο στην Καισαριανή.
Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της νέας σεζόν. Σπεύσατε...