Στην Αληθινή για κρέας ζωντανό, με τη δροσιά του, και μαγειρευτά λουκούμι!
Πικάντικο, κρασάτο στο τηγάνι, στιφάδο ή με αγριόχορτα γιαχνί, όπως και να μαγειρευτεί, το χταπόδι είναι ένας αγαπημένος μεζές των Ελλήνων.
Για τα οινοποιεία και το καλό φαγητό, για την κοντινή εκδρομή στις Πρέσπες.
Καλοψημένα κρέατα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα στο Νότιο Πήλιο
Γειτονιά των αντιθέσεων, φιλοξενεί το αστεροφορεμένο εστιατόριο Funky Gourmet και το δημιουργικό Aleria, ενδιαφέρουσες νεο-ταβέρνες, αυθεντικά έθνικ στέκια, αλλά και πολλούς χώρους όπου η ποιότητα απουσιάζει.