Καλό ταξίδι γέροντα
Με τα μπαρμπουνοφάσουλα φτιάχνουμε τους πιο νόστιμους κεφτέδες.
Τις σουπιές ο πατέρας Επιφάνιος τις µαγειρεύει χωριστά σε µέτρια φωτιά µέχρι να µαλακώσουν. Από το ζουµί των σουπιών χρησιµοποιεί ένα µέρος για το µαγείρεµα των χόρτων, προσθέτοντας έτσι πόντους νοστιµιάς στο φαγητό. Χόρτα µπορούµε να...
Φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται αυτή την περίοδο υπαίθρια στη χώρα μας.
Σπέσιαλ φουρνιστή οσπριάδα με φρέσκα χορταρικά όπως σπανάκι, σέσκουλα και πράσα