Άψογη διαχείριση διακεκριμένης πρώτης ύλης, νοιάξιμο στο μαγείρεμα, μαζί και τεχνική.
Μυκονιάτικα στοιχεία, κυκλαδίτικα υλικά, γαλλικότροπες τεχνικές και πολίτικες αναμνήσεις.
Η περίοδος του χειμώνα είναι αυτή που του ταιριάζει, όσο κι αν οι περισσότεροι το τρώμε ετεροχρονισμένα το κατακαλόκαιρο. Οι Ζακυνθινοί και οι Λευκαδίτες το τιμούν δεόντως, ομοίως και οι Πολίτες.
Ο υπεύθυνος παραγωγής της ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης μας εξηγεί γιατί επιμένουν να παίρνουν μέλι από έναν Κασσιώτη παραγωγό.
Για τους φίλους του κρασιού...
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.