
Το Κτήμα Σκούρα ταράζει πάλι τον «οίνοπα πόντον».
Η Κάβα Μπουτάρη είναι από τα πρώτα ελληνικά ερυθρά παλαίωσης, που με συνέπεια αναδεικνύει την τέχνη του οινοποιού και το αρμονικό πάντρεμα των καλύτερων βαρε- λιών κάθε εσοδείας.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Οι γιορτινές μέρες επιβάλλουν κρασιά μοναδικά και ξεχωριστά. Δοκιμάσαμε και προτείνουμε οίνους από τη Χιλή, την Αργεντινή, την Ιταλία, αλλά και από μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας.
Η Νένα Ισμυρνόγλου αλείφει την όρνιθα με βούτυρο και την ψήνει μέσα σε σάλτσα πορτοκαλιού με λικέρ και κεδροκούκουτσα. 17 μέρες μέχρι το τραπέζι των Χριστουγέννων!
Στην περιοχή του Τυρνάβου, όπου βασιλεύει το αρωματικό Μοσχάτο, μια υπεραιωνόβια επιχείρηση αποσταγμάτων μάς κερνάει τα καλούδια της.
Με ψάρι, καπνιστά αλλαντικά, όστρακα, τουρσί, εσπεριδοειδή, στέκεται δίπλα σε δεκάδες γεύσεις, δημιουργώντας τολμηρούς ή αρμονικούς συνδυασμούς.