Για τη δημιουργία του «ΟΔΙΤΗ» αξιοποιείται ο ιδιόκτητος αμπελώνας της Στροφιλιάς, με σύστημα διαμόρφωσης LYRA, στο οροπέδιο της Στυμφαλίας.
εδομένα, τάσεις, προοπτικές για το ελληνικό κρασί στις αγορές του κόσμου.
Η Γιοβάννα Λύκου και ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης αναλαμβάνουν να σας απαντήσουν χωρίς φόβο, αλλά με πάθος σε 10 ερωτήσεις.
Πορτογαλία. Μια χώρα-σταυροδρόμι πολιτισμών, ανθρώπων, γεύσεων. Η επιρροή της Ευρώπης και τα μαυριτάνικα χαρακτηριστικά παντού συνδυάζονται αρμονικά.
Οδοιπορικό στην Κάρυστο, για να γνωρίσουμε ένα από τα ωραιότερα κτήματα του τόπου μας, το Κτήμα Μοντοφώλι.
Ταξιδεύουν σ’ όλο τον κόσμο, ανοίγουν βαλιτσάκια με μαγικές συνταγές, σκύβουν πάνω από αχνιστούς ζυθοβραστήρες ή ανακατεύουν υλικά σαν δρυΐδες.
Αβέρωφ. Ένα όνομα του οποίου η αναφορά και μόνο δημιουργεί συνειρμούς που παραπέμπουν συγχρόνως στην πολιτική και στον πολιτισμό, στην τέχνη και στη λογοτεχνία, στο Μέτσοβο και στα καλά κρασιά.
Είναι ο τόπος ή μάλλον η διευρυμένη προσέγγιση ενός τόπου, το terroir, ο σπουδαιότερος παράγοντας σε ένα κρασί; Μήπως ο οινοποιός, με βαθιά κατανόηση του τι σημαίνει αμπέλι και κρασί, παίζει σημαντικότερο ρόλο;