Ένα πρωτότυπο πιλάφι απαράμιλλης νοστιμιάς.
Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Άπειρες οι εκδοχές της πατροπαράδοτης σούπας. Σας δίνουμε μία με μπόλικο μάραθο και δυόσμο που την «δροσίζει» και την κάνει πιο ευχολοχώνευτη.
Οι σούπες, οι ζωμοί, τα βραστά, αλλά ακόμα και όσπρια που βράζουμε σε μπόλικο νερό για να τα κάνουμε μετά σαλάτα, χρειάζονται επιμελές ξάφρισμα. Ο γκριζωπός αφρός αρχίζει να σχηματίζεται στην επιφάνεια του υγρού μόλις αυτό αρχίσει να ζεσταίνεται...