Ζουμερή οσπριάδα για όλα τα γούστα.
Έρχονται μαζί με την άνοιξη και είναι το αχώριστο δίδυμο της αγκινάρας, αλλά είναι εξίσου νόστιμα μαγειρεμένα με κατσικάκι, τηγανητά, σε πουρέδες ή γιαχνί.
Στο Σίγρι τους αστακούς δεν τους είχαν περί πολλού, γιατί τρύπαγαν, λέει, τα δίχτυα τους. Πολλές φορές μάλιστα, για να τους ξεφορτωθούν, τους πετούσαν πίσω στη θάλασσα. Κι ακόμα και σήμερα που η γευστική αξία τους είναι γνωστή, στο Σίγρι μπορούμε να...
Ανοιξιάτικη και ελαφριά συνταγή με ψάρι της επιλογής μας.
Φρέσκες ανοιξιάτικες πατάτες σε... πίτα.
Μια συνταγή - έμβλημα για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι μας.