
Δεν υπάρχει ωραιότερο πρωινό ξύπνημα από ένα χορταστικό, θρεπτικό πρωινό σε ένα παραμυθένιο τοπίο κυκλαδίτικου μινιμαλισμού.
Το φαγητό του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από μια ομελέτα με λαχανικά της εποχής.
Μεζεκλίδικο φαγητό που γίνεται πιο «οικογενειακό» με την προσθήκη των πατατών και των κολοκυθιών. Τρώγεται με τα χέρια (τα παϊδάκια) και πιρούνι (τα λαχανικά).
Πολλές οι συνταγές με μπακαλιάρο στην Ιταλία και κάθε περιοχή έχει τις δικές της. Στην Τοσκάνη, και συγκεκριμένα στο Λιβόρνο, ο μπακαλιάρος μαγειρεύεται με κρασί, σκόρδο και βασιλικό ή δεντρολίβανο και σερβίρεται με μεγάλες ώριμες ντομάτες,...
Ανοιξιάτικη και ελαφριά συνταγή με ψάρι της επιλογής μας.