Υπάρχει σοβαρός λόγος που αυτό είναι το δημοφιλέστερο ουζερί του νησιού.
Στην Αληθινή για κρέας ζωντανό, με τη δροσιά του, και μαγειρευτά λουκούμι!
Από το 2012 ο σαλονικιός Χρήστος Εδιάρογλου ομορφαίνει τα καλοκαίρια στην Κω με την εκρηκτική σε γεύσεις κουζίνα του.
«Έλα λοιπόν εδώ, Αφροδίτη μου, σε κύλικες χρυσούς, ετοιμασμένο με λεπτή τέχνη νέκταρ, του τραπεζιού τους φίλου να κεράσεις»Σαπφώ, Μτφρ Οδ. Ελύτης.
Καλοκαίρι να το πιεις στο ποτήρι!
Καλοκαίρι να το πιεις στο ποτήρι!
Στο Σίγρι τους αστακούς δεν τους είχαν περί πολλού, γιατί τρύπαγαν, λέει, τα δίχτυα τους. Πολλές φορές μάλιστα, για να τους ξεφορτωθούν, τους πετούσαν πίσω στη θάλασσα. Κι ακόμα και σήμερα που η γευστική αξία τους είναι γνωστή, στο Σίγρι μπορούμε να...
Ούζο, δυόσμο, σκόρδο, τζίντζερ, ντομάτες και κοτόπουλο. Με αυτά τα υλικά φτιάχνουμε τη σάλτσα που θα σερβίρουμε τη μακαρονάδα μας.