Μπορεί το φαγητό να συνδέσει διαφορετικούς ανθρώπους και να τους φέρει πιο κοντά στην τέχνη και στα μηνύματά της; Αντιστρόφως μπορεί η τέχνη να αναδείξει τοπικά προϊόντα και γεύσεις;
Αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα ντελιτσιόζα, σε ξυλόφουρνο με ηφαιστειογενείς πέτρες.
Μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε επιμέλεια Γκίκα Ξενάκη και απόδοση Νίκου Κουτσούκου.
Nόστιμα και με σεβασμό στις καλές πρώτες ύλες μαγειρεύουν στο Cupola.
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.
Δροσερές γεύσεις και αρώματα για να σας κάνουν συντροφιά τα πρώτα φθινοπωρινά βράδια.