Περιμένοντας να χιονίσει, όχι για να δούμε άσπρη μέρα αλλά για ξεσκονίσουμε τον εξοπλισμό μας, τις στολές του σκι και να πάρουμε τα βουνά!
Ασυναγώνιστο setting, πρώτης τάξης κουζίνα και αξιόλογη λίστα κρασιών.
Με τα μπαρμπουνοφάσουλα φτιάχνουμε τους πιο νόστιμους κεφτέδες.
Ρευστή και γλυκοφάγωτη ετούτη η ταραμοσαλάτα, με τον άνηθο να δίνει μια ξεχωριστή νότα στο σύνολο. Η ποσότητα ταραμά που χρησιμοποιεί ο πατέρας Νικήτας είναι αρκετή ώστε να είναι αρκούντως αισθητή η γεύση του, όμως καλό είναι να δοκιμάσουμε και...
Τα βασικά είδη σούπας Η γκάµα µυρωδικών και λαχανικών που χρησιµοποιούµε στις σούπες είναι ευρύτατη. Οι συνδυασµοί εξαρτώνται από το είδος της σούπας. Προσέχουµε συνεπώς να ταιριάζουν οι μυρωδιές µε την πρώτη ύλη της συνταγής. Στον...