Σεμινάρια για επαγγελματίες Chef, μάγειρες και ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής
Πώς τα καθαρίζουμε, πώς τα πλένουμε Κόβουμε το κάτω κομμάτι της ρίζας, που έχει χώμα, και το υπόλοιπο είτε το αφαιρούμε και αυτό και το κρατάμε στην άκρη είτε το χαράσσουμε σταυρωτά, έτσι ώστε να μαγειρευτεί στον ίδιο χρόνο με τα φύλλα. Αν τα...
Αν ένας Καταλανός δει μια κρεμ μπριλέ, θα πει αγανακτισμένος: «Αυτοί οι Γάλλοι μας έκλεψαν την κρέμα καταλάνα». Με την Καθημερινή στις 09/10.
Το καλύτερο συνοδευτικό για τους ντοματοκεφτέδες είναι η φάβα... Αν είναι και Σαντορινιά θα μεγαλουργήσετε!
Σε αυτό το ξεχωριστό κέικ αμυγδάλου χρησιμοποιούμε τρία διαφορετικά εσπεριδοειδή, και μάλιστα ολόκληρα. Εξ ου και το κέικ γίνεται υγρό, κάτι ανάμεσα σε φοντάν και σε αμυγδαλωτό.