Μυκονιάτικα στοιχεία, κυκλαδίτικα υλικά, γαλλικότροπες τεχνικές και πολίτικες αναμνήσεις.
Αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα ντελιτσιόζα, σε ξυλόφουρνο με ηφαιστειογενείς πέτρες.
Καθώς τα κρεατοφαγικά στέκια κατακτούν την Αθήνα, η Αγία Παρασκευή δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το χορό.
Ρευστή και γλυκοφάγωτη ετούτη η ταραμοσαλάτα, με τον άνηθο να δίνει μια ξεχωριστή νότα στο σύνολο. Η ποσότητα ταραμά που χρησιμοποιεί ο πατέρας Νικήτας είναι αρκετή ώστε να είναι αρκούντως αισθητή η γεύση του, όμως καλό είναι να δοκιμάσουμε και...
Ο πουρές πατάτας, λόγω του ευπροσάρμοστου γευστικού χαρακτήρα του, μπορεί να εμπλουτιστεί με πουρέδες από διάφορα λαχανικά. Με αυτόν τον τρόπο «σπάμε» τη μονοτονία στο καθημερινό μας διαιτολόγιο και, επίσης, «κρύβουμε» διάφορα θρεπτικά υλικά...
Θεωρείται το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του καρκίνου. Παράλληλα, είναι ένα λαχανικό που μπορεί να μεταμορφωθεί και να μεταμορφώσει πολλές συνταγές, χάρη στην ουδέτερη γεύση του
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!