
Tο κατεξοχήν χειμωνιάτικο -και κατ’ επέκταση αποκριάτικο- κρέας είναι το χοιρινό, που καταναλώνεται μαζικά και το Δωδεκάμερο, οπότε δοξάζονται και τα πουλερικά, κότες και γαλοπούλες.
Που αλλού η κουζίνα είναι εξίσου μεγάλη με τη σάλα?
Το μοναδικό αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη Σμυρναίικη Κουζίνα με τις διπλάσιες συνταγές σε μια συλλεκτική έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.
Μια από τις αγαπημένες συνταγές της Σμύρνης αναβιώνει στην κουζίνα μας.
Γιορτινές γεύσεις, πλούσιο τραπέζι με απλά, προσιτά υλικά. Είναι τέλειος ο Γαστρονόμος αυτής της Κυριακής, λέμε!
Ταβέρνα με φήμη μεγάλη και κουζίνα μεγαλείο στο Καστράκι της Νάξου.