Ενας καθηγητής Πληροφορικής, ένας πολιτικός επιστήμονας και ένας τεχνολόγος τροφίμων δούλεψαν, από ανάγκη, στον χώρο της εστίασης κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, χρησιμοποίησαν την εμπειρία τους...
Μία από τις εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές που βρίσκουμε στο περιοδικό «Ζάχαρη & Αλεύρι» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή στα περίπτερα!
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Ξενυχτήσαμε, δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε στα εξής «βρώμικα» που… τρώγονται.
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.
Κορυφαίος συνδυασμός γεύσεων το πεπόνι με τη φέτα. Από τους αγαπημένους του σεφ Λευτέρη Λαζάρου.