Στην καρδιά της Γλυφάδας, φάγαμε ψάρι αγιορείτικο και βασιλικά χτένια σε ένα περιβάλλον αρτιστίκ και cozy.
Θεωρείται το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του καρκίνου. Παράλληλα, είναι ένα λαχανικό που μπορεί να μεταμορφωθεί και να μεταμορφώσει πολλές συνταγές, χάρη στην ουδέτερη γεύση του
Αρωματίζει υπέροχα τα σπιτικά ψωμιά αλλά θέλει προσοχή όταν το χρησιμοποιούμε στις μαγειρικές μας με χοιρινό ή κοτόπουλο.
Ο Άρης Σκλαβενιτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Στους Γάλλους οφείλεται μία από τις μεγάλες γαστρονομικές κληρονομιές του κόσμου, η οποία πουθενά δεν είναι καλύτερη –ή δεν την απολαμβάνουν περισσότερο– απ’ ό,τι στην ίδια τη Γαλλία. 02/10 με την Καθημερινή της Κυριακής