Ευρωπαϊκή η Λάρισα με ενημερωμένα winebars, παραδοσιακά εστιατόρια αλλά και καλαίσθητα καφέ.
Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Μπριζόλες λαιμού: Είναι πολύ μαλακές λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε λίπος, που φτάνει από 20% έως 40%, ανάλογα με το σιτηρέσιο του ζώου. Γίνονται πολύ νόστιμες ως τηγανιά, γιατί διατηρούν την τρυφερότητά τους. Κατά το ψήσιμο δεν προτείνεται...
Οταν ο Rick Stein δοκίμασε βουβαλίσιο σουτζουκάκι
Σε αυτή τη συνταγή η μαρινάδα έχει την τιμητική της μιας και τη χρησιμοποιούμε και στην προετοιμασία αλλά και στο σερβίρισμα του φαγητού.
Αθηναϊκές ταβέρνες, ψησταριές και εστιατόρια για να τιμήσουμε το έθιμο.