Δεν την πιάνει το μάτι σου αυτήν τη μικρή τζελατερία των Ιωαννίνων. Χωμένη σε ένα στενό μακριά από το κέντρο, αντέχει κοντά 35 χρόνια.
Νόστιμα λαδερά και μαγειρευτά, άφθονο φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με βασιλιά το φημισμένο υδραίικο καλαμάρι που οι ντόπιοι μαγαζάτορες μαζεύουν από νωρίς για να έχουν το καλοκαίρι. Αυτά θα βρεις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του διατηρητέου...
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Για περισσότερα παγωτά (και κάποια πιο light) πατήστε εδώ.
Η νεαρή κυρία των «Sweet Spot» μάς μαθαίνει τα «αρχιτεκτονικά», τα διακοσμητικά και τα ζαχαροπλαστικά κόλπα για το εξαώροφο γλυκό ουράνιο τόξο.
Παγωτό ημέρας φτιαγμένο σύμφωνα με οικογενειακή ιταλική συνταγή του μαέστρου τζελατιέρη Stefano Palmos. Ή αλλιώς, απίθανο φρέσκο τζελάτο στην λεωφόρο Αλίμου.
Το ισπανικό γραφείο Estudio m Barcelona έδωσε ταυτότητα σε μια ταπεινή τζελατερία, μετατρέποντάς την σε βραβευμένο concept store.
74 υπέροχα γλυκά μας επιφυλάσσει η ομάδα του Στέλιου Παρλιάρου στο διπλό τεύχος του καλοκαιριού. Διαβάστε αναλυτικά τα θέματα.