Φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται αυτή την περίοδο υπαίθρια στη χώρα μας.
Ελλάδα δυο κόσμων. Βιώνει την Ανατολή, ψαχουλεύει τη Δύση.
Πώς τα καθαρίζουμε, πώς τα πλένουμε Κόβουμε το κάτω κομμάτι της ρίζας, που έχει χώμα, και το υπόλοιπο είτε το αφαιρούμε και αυτό και το κρατάμε στην άκρη είτε το χαράσσουμε σταυρωτά, έτσι ώστε να μαγειρευτεί στον ίδιο χρόνο με τα φύλλα. Αν τα...
Μαθαίνουμε τα μυστικά των πιο δημοφιλών ειδών, ανακαλύπτουμε τα άγνωστα και «κλέβουμε» χρήσιμες οδηγίες και τα μυστικά μαγειρέματος!
Η κανονική συνταγή απαιτεί η ποσότητα του κρέατος να είναι ανάλογη µε τους... συµποσιαστές του τα χορταρικά.
Απαρνήθηκε τις ευκολίες της συμβατικής καλλιέργειας, για να δοκιμαστεί στα βιολογικά φυλλώδη κηπευτικά. Ο κόπος του έπιασε τόπο, αφού πολλοί είναι εκείνοι που σταματούν στον πάγκο του για τις προμήθειες της εβδομάδας.
Η έντονη γεύση και το φρουτώδες άρωμα δίνουν στο αγουρέλαιο ξεχωριστή θέση. Μόνο που κρατάει 3 - 5 μήνες.