Το πεντάστερο ξενοδοχείο Kensho στη Μύκονο, ποντάρει στον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη και κερδίζει.
Δοκιμάσαμε περισσότερα από σαράντα και καταλήξαμε στα ακόλουθα.
Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Εστιατόριο «Fred & Ginger»
Ο Λευτέρης Λαζάρου επέστρεψε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο. Με τιμές πιο προσγειωμένες και τραπέζια πιο κοντά στη θάλασσα.
Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.
Σε ένα κτίριο-στολίδι στην Κηφισιά πίνουμε κοκτέιλ που δημιουργούνται με ένα σκοπό: τη μέγιστη απόλαυση.