Σε μισή ώρα τρώμε δροσερή μακαρονοσαλάτα με τόνο.
Μια παρέλαση ποικίλων ψαριών και θαλασσινών συναντάμε στο βυζαντινό κείμενο, άγνωστου συγγραφέα, του 14ου-15ου αιώνα «Ο Οψαρολόγος».
Μυρωδάτη μακαρονάδα με τόνο που γινεται στο αψε σβήσε.
Καλοκαιρινή μακαρονάδα για να γεμίζουμε ενέργεια για την παραλία.
Το Loukumami μεταφέρθηκε στην καρδιά του Χαλανδρίου και εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο απολαυστικά χαμόγελα, πασπαλισμένα με... ζάχαρη και κανέλα.
Κηπευτικά, φρούτα, ψάρια και θαλασσινά που είναι τώρα στα καλύτερά τους.