Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ετοιμάζει ένα γιορτινό πιάτο με χοιρινό που μελώνει χάρη στο κυδώνι, το τζίντζερ και το μπράντι.
Οι ταβέρνες, τα µαγειρεία, τα εστιατόρια που... συµφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.
Γειτονιά των αντιθέσεων, φιλοξενεί το αστεροφορεμένο εστιατόριο Funky Gourmet και το δημιουργικό Aleria, ενδιαφέρουσες νεο-ταβέρνες, αυθεντικά έθνικ στέκια, αλλά και πολλούς χώρους όπου η ποιότητα απουσιάζει.
Σάλτσα από καραμέλα ξιδιού (καλά διαβάσατε) που όμοιά της δεν έχετε δοκιμάσει. Στον «Γ» Οκτωβρίου θα βρείτε ολόκληρο το γιορτινό μενού από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Αρωματικό πιάτο με πλούσιο χρώμα που είναι έτοιμο σε 30΄.
Οι αγαπημένες μας διευθύνσεις για φαγητό, ποτό, καφέ και γλυκό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από το Μικρολίμανο έως τη Βάρκιζα.