Σούπερ φθινοπωρινός διαγωνισμός! Απαντήστε σωστά και κερδίστε ολόκληρη τη σειρά με τα βιβλία «Οι κουζίνες του κόσμου».
Πιροσκί και άλλοι ρωσικοί πειρασµοί.
Ο πιο επιτυχημένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού πιστεύει ότι η ελληνική κουζίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη γαλλική ή την ιταλική, λατρεύει τη φέτα, τα σαλιγκάρια γιαχνί και τα γιουβαρλάκια και ονειρεύεται να ανοίξει εστιατόριο στην Ελλάδα.
Η συντάκτρια του αμερικάνικου περιοδικού γαστρονομίας «Bon Appétit», Danielle Walsh, βλέποντας τις συλλογές ρούχων για το χειμώνα του '15 που παρουσιάστηκαν στη Νέα Υόρκη παρατήρησε πως ορισμένα σύνολα θυμίζουν γλυκά από το αρχείο του περιοδικού.
Ποιο εστιατόριο «διανυκτερεύει»; Που βρίσκουμε το πιο νόστιμο ζουμερό κοτόπουλο; Χρήσιμες πληροφορίες και άλλα από τις appetit-ικές...