Στο εργαστήριό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας γίνονται πολλά θαυμαστά, για τα ελληνικά δεδομένα, πράγματα. Από τρόφιμα που παράγονται από απόβλητα των τυροκομείων μέχρι μετρήσεις για τις θρεπτικές ουσίες μεταποιημένων τροφίμων. Ο καθηγητής...
Εκλεκτούς μεζέδες, αντιπροσωπευτικούς της ελληνικής διατροφής, που υπέδειξαν κορυφαίοι Ελληνες σεφ, όπως ο Μιχάλης Ψιλάκης και η Νταϊάνα Κόχυλα, γεύτηκαν οι συμμετέχοντες στο επιστημονικό συνέδριο.
Μια επίσκεψη στην ιστορική αμερικάνικη πόλη.
Στον αντίποδα της αμερικανικής σχολής στην Ελλάδα ευτυχώς επιμένουμε ακόμη να φτιάχνουμε γλυκά στο σπίτι με φρέσκα αυγά και αλεύρι.
Διπλασιάστηκε τα τελευταία 30 χρόνια ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από παχυσαρκία.
Ο Δημητρης Κότσαρης εδώ και 60 χρόνια αναζητά σε όλην την Ελλάδα τα καλύτερα στάρια για το ποιοτικό ψωμί που φτιάχνει. Μέχρι το Χαρβαρντ έφτασε η χάρη του για να διδάξει εκεί τα μυστικά της παρασκευής του.