Απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας Campari κοκτέιλ για καλό σκοπό!
Πέντε bartenders προτείνουν τα αγαπημένα τους ουίσκι, διαλέγουν ποτήρια και τρόπο σερβιρίσματος, αλλά και ιδανικό σκηνικό, ορίζοντας έτσι τα πώς και τα πού της απόλαυσης.
«Τα κοκτέιλ δεν είναι επιστήμη»
Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Χυμοί το πρωί, κρασί το απόγευμα, αλλά και σάντουιτς, πλατό τυριών και αλλαντικών, μεζέδες και καλό ψωμί από τον δικό τους φούρνο «Αρτοποιότης».
Το κόκκινο διατηρητέο κτίριο στον αριθμό 317 της Κηφισίας είναι εδώ και χρόνια ένας από τους ναούς του οίνου και της γεύσης. Εδώ στεγάζεται μια από τις πρώτες ενημερωμένες κάβες η Cava Vinifera αλλά και το οινικό εστιατόριο Γεύσεις (με Ονομασία...
Αρκευθος και σαξόφωνο, η σημασία του πάγου, μία συνταγή και πολλά μυστικά μας αποκαλύπτονται στο μπαρ που δοξάζει το τζιν.
Και άλλα τρία ιδιαίτερα κοκτέιλ µε άρωµα ελληνικό, που µας προτείνει ο µπαρτέντερ του S.I.X. Dogs Mάριος Ηλιόπουλος.