Το οινοποιείο που αποτελεί την επιτομή της οινολογικής αναγέννησης στη νότια Ιταλία προσβλέπει στην επαναπροσέγγιση των κλασικών μεσογειακών γεύσεων.
Το πεντάστερο ξενοδοχείο Kensho στη Μύκονο, ποντάρει στον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη και κερδίζει.
Το νέο μενού του Brown’s μας συστήνει γεύσεις μοντέρνας brasserie.
«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.
Ανακαλύψτε την εξέλιξη στον καφέ.
Τέσσερα βραβεία για το Ελληνικό Oliorama ανάμεσα σε 196 ελαιόλαδα και 17 χώρες, στο διαγωνισμό OLIVINUS 2016