Η τέχνη της υψηλής γαλλικής ζαχαροπλαστικής σε ένα μάθημα από τον κορυφαίο Γάλλο ζαχαροπλάστη.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Ο αγαπημένος μας συνεργάτης μάς υποδέχτηκε στο εργαστήριό του στο Χαϊδάρι, όπου μας ετοίμασε βήμα-βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά των ζαχαροπλαστείων «Σοκολάτα».