Κρέμα τόνου
Υλικά
- 100 γρ. τόνος σε νερό
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 130 γρ. έτοιμη πάστα ελιάς
- χυμός από 1/2 λεμόνι
Μερίδες 4
Προετοιμασία 10΄
Διαδικασία Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ ή στο μούλτι και τα πολτοποιούμε καλά μέχρι να προκύψει ένα κρεμώδες μείγμα. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.
Συμβουλές
- Χρησιμοποιούμε την κρέμα τόνου ως σάλτσα για βραστά λαχανικά, τα οποία περιχύνουμε προηγουμένως με λίγο ελαιόλαδο.
- Ακόμη, μπορούμε να ανακατέψουμε την κρέμα με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
- Επίσης, μπορεί να γίνει άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί ή ντρέσινγκ για πράσινες σαλάτες, αφού αναμειχθεί καλά με μια απλή βινεγκρέτ.
(0)
Σχολιάστε