Μία μόνο από τις υπέροχες συνταγές του τεύχους που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. Ο ειδικός Αλέξανδρος Κόκκορης, μεταμορφώνει το κλασικό ιταλικό γλυκό σε λαχταριστό κάπκεϊκ.
Απλό αλλά εξαιρετικά αφράτο είναι τούτο το κέικ. Θα το βουτήξουμε στο γάλα ή στον καφέ.
Τα κλασικά σοκολατένια cupcakes με την πιο γλυκιά διακόσμηση.
Το αγαπημένο carrot cake στην καλύτερη, ίσως, εκδοχή που έχουμε δοκιμάσει.
Το παραδοσιακό αυστριακό κέρασμα, δια χειρός Γρηγόρη Γαστεράτου.