Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.
Η παραδοσιακή μελόπιτα απογειώνεται με το αγαπημένο φρούτο της άνοιξης!
Napoleon έχει επικρατήσει να ονοµάζονται τα γλυκά και αλµυρά παρασκευάσµατα στα οποία τα υλικά µπαίνουν σε στρώσεις.
Μια από τις ανοιξιάτικες συνταγές του τεύχους, ιδανική για να συνοδεύσει το ξεφύλλισμα του περιοδικού.
Μπανάνες, καραμέλα και σοκολάτα στο ίδιο γλυκό για να μην μπορεί να του αντισταθεί κανείς.
Μια κλασική αμερικάνικη τάρτα που μοιάζει με τη λέμον πάι, μόνο που αντί για λεμόνια γίνεται με λάιμ. Η επικάλυψη από μαρέγκα τής δίνει πιο γλυκιά γεύση και μετριάζει την οξύτητα από το εσπεριδοειδές.
Αρωματική, εύκολη και πολύ απλή, τη φτιάχνουμε οποιαδήποτε στιγμή και κάνει για όλες τις περιστάσεις. Αν θέλουμε, εμπλουτίζουμε τη γέμιση με καρύδια και σταφίδες.