Βιβή Κωνσταντινίδου

  • «Ο Μυτιληνιός»

    Σπαρταριστά τα ψάρια που βρίσκουμε στο ιχθυοπωλείο του Στρατή Μπουρνού στου Ζωγράφου.

  • Αγοράσαμε ψάρια από τη

    «Χαλκίδα»

    Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα από τα πιο καλά ενημερωμένα ψαρομανάβικα του Πειραιά.

  • Εταιρεία Παπαδημητρίου

    Ξίδι και μουστάρδες καλαματιανά

    Παράγει προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, είναι επικερδής αλλά επιμένει ποιοτικά. Η εταιρεία Παπαδημητρίου είναι παράδειγμα προς μίμηση. 

  • Τυροκομείο Παγώνη

    Γιαούρτι και φέτα από το Κριεκούκι

    Ενα οικογενειακό τυροκομείο στις πλαγιές του Κιθαιρώνα επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας είναι αποτέλεσμα πείρας και γνώσης.

  • Της Αμφίσσης οι ελιές

    Ατραπός

    Στην ορεινή Φθιώτιδα οι βιοκαλλιεργητές Μαρία Χαν και Δημήτρης Παπαϊωάννου παράγουν λάδι, ελιές και προϊόντα ελιάς που έχουν βραβευτεί και στο εξωτερικό για την ποιότητά τους.