Μπορείτε να συνοδέψετε το «εξοχικό» κοτόπουλο με ένα δροσερό φρουτώδες και αρωματικό merlot.
Πρόκειται για μια μυρωδάτη και νόστιμη ομελέτα με τριφτό κολοκύθι.
Πολύχρωμο πιάτο με ζουμερές μπουκιές κοτόπουλου και λαχανικών.
Μην παραλείψετε την αρωματική σάλτσα καθώς συνοδεύει το πιάτο μας με τον καλύτερο τρόπο!
Η κατεξοχήν ελληνική πίτσα με καταγωγή από την Κίμωλο, με ψωμένια ζύμη και ελάχιστα υλικά: ντομάτα, κρεμμύδι, ρίγανη και φυσικά αρκετό ελαιόλαδο
Το κλασικό γιορτινό φαγητό της ηπειρωτικής Ελλάδας στα καλύτερά του!
Ο συνδυασμός της πιπεριάς με τη φέτα και τον μαϊντανό στη σάλτσα απογειώνουν γευστικά τη μακαρονάδα.