Αξιοποιούμε την κολοκύθα σε μια υπέροχη φθινοπωρινή πίτα.
Συνοδεύουμε με ψωμί και ένα κομμάτι κασέρι από τη Μακεδονία.
Το γνωστό μας γιουβέτσι μεταμορφώνεται.
Και στο ποτήρι Μαυροδάφνη, αλλά στην ξηρή γεμάτη αρώματα μπαχαρικών εκδοχή της.
Καλοψημένα απ’ έξω, ζουμερά και αφράτα στο εσωτερικό τους. Κεμπάπ διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Νόστιμο και απολαυστικό και για όλες τις ώρες...
Μια δροσιστική σούπα, αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού...