Άγγελος Ρέντουλας

  • Πατάτες με τη φλούδα; Βιολογικές+καλό πλύσιμο

    Αν θέλουμε να καταναλώσουμε πατάτες με τη φλούδα, προτιμάμε, για μεγαλύτερη ασφάλεια, βιολογικές. Προτού τις μαγειρέψουμε, θα χρειαστεί να τις πλύνουμε πάρα πολύ καλά. Ξεκινάμε με ένα πολύ καλό τρίψιμο με ένα βουρτσάκι, για να απομακρύνουμε...

  • Βραβεία Ποιότητας 2012

    Προσούτο απ’ τον Προυσό

    Φτιαγμένο στην Ευρυτανία από τον Χρήστο Στρεμμένο, συναγωνίζεται επάξια τα παγκοσμίου φήμης ιταλικά αντίστοιχα.

  • Αλεύρωμα με μετρημένο αλεύρι

    Είναι λίγο-πολύ γνωστό, όμως η υπενθύμιση δεν βλάπτει. Όταν θέλουμε να αλευρώσουμε υλικά που προορίζουμε για το τηγάνι, για να μη σπαταλάμε αλεύρι που μετά θα πρέπει ούτως ή άλλως να αχρηστεύσουμε, αποφεύγουμε να βάζουμε μεγάλη ποσότητα αλευριού...

  • Παγάκια από σταφύλι!

    Τα πιο γλυκά παγάκια είναι αυτά που φτιάχνουμε με ρώγες από σταφύλια. Πλένουμε ρώγες από σταφύλια χωρίς κουκούτσια, τις στεγνώνουμε καλά σε πετσέτα και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι απλωμένες για να μην κολλήσουν η μία με την άλλη. Σκεπάζουμε με ένα...