Άγγελος Ρέντουλας

  • Καγιανάς vs σφουγγάρι

    Εύκολο, νόστιμο και... «χαμαιλεοντικό» φαγητό η στραπατσάδα (βλ. και καγιανάς), φτιάχνεται με τα ζαρζαβατικά κάθε εποχής, με ή χωρίς τυρί, με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, με, με, με... Η καλοκαιρινή, «ντοματένια» εκδοχή του, από τις πιο...

  • Οι σεφ μας μαγειρεύουν για τη γιορτή

    Τα εδέσματα των Βραβείων Ποιότητας 2012

    Με ταπεινά ελληνικά υλικά, οι σεφ του Γαστρονόμου δημιούργησαν εκλεκτές μικρονοστιμιές για το «κλείσιμο» της βραδιάς των βραβείων.

  • Λεμονοπαγάκια

    Τυχεροί όσοι έχουμε λεμονιές στον κήπο του σπιτιού ή του εξοχικού μας. Όμως, πόσα λεμονάτα ή αυγολεμονάτα φαγητά να φτιάξει κανείς; Πόσες λεμονόκρεμες ή λεμονάδες; Ένας τρόπος να εκμεταλλευτούμε και να διατηρήσουμε το χυμό των λεμονιών, προτού...

  • Μπεσαμέλ με γεύσεις

    Συνηθίζουμε να τη φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο που την έφτιαχνε η μαμά μας, όμως την μπεσαμέλ μπορούμε να την παραλλάξουμε ποικιλοτρόπως, αρκεί να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Λ.χ. αντί για βούτυρο μπορούμε να βάλουμε ελαιόλαδο ή...