Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί με δεκάδες λαμπριάτικες και εαρινές συνταγές.
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και έτοιμο για σερβίρισμα...
Πέντε γνωστοί Έλληνες σεφ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους σε ένα πενθήμερο μαγειρικό φεστιβάλ στο καινούριο εμπορικό του Αγ. Δημητρίου.
Για να καταψύξουμε σωστότερα τον κιμά που μόλις αγοράσαμε, τον χωρίζουμε στις δόσεις που θέλουμε, τον βάζουμε σε νάιλον σακουλάκια και τον πιέζουμε με τις παλάμες μας ώστε να γίνει πλακέ. Έτσι αποθηκεύεται καλύτερα στην κατάψυξη, καταψύχεται και...