Μία από τις πιο ωραίες γευστικές εμπειρίες του χειμώνα.
Δοκιμάσαμε και εφέτος το εξαιρετικό πρωτόλαδο του Στατήρα. Και θυμόμαστε το οδοιπορικό που είχαμε κάνει πριν από μερικά χρόνια στους ελαιώνες στην Όλυνθο της Χαλκιδικής.
Μεθ’ αρωμάτων και ποικίλων αρτυμάτων ετούτη η σαλάτα, ό,τι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι μας.
Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι ταμάμ για μερακλήδες.
Για το ρεβεγιόν, για τη γιορτή της Χριστίνας, της Χρύσας και του Μανώλη, για την παρέα. Μια χούφτα κοκτέιλ για να διαλέξεις πώς θα τους μεθύσεις...
Βελούδινη, μυρωδάτη και πεντανόστιμη η εναρκτήρια σούπα της γιορτής. Μόνο μη φάτε πολύ - να μείνει χώρος και για τα υπόλοιπα...
Ισπανικό ταπεραμέντο με προϊόντα της Ιβηρικής και μοντέρνος σχεδιασμός στην καινούργια taperia της Σκουφά.
Αν προσέξουμε να μη στεγνώσει το κρέας, θα απολαύσουμε μια τηγανιά ελαφριά και πεντανόστιμη.