Φτιάχνουμε μια ωμή σάλτσα, ελαφρώς μαριναρισμένη, για να νοστιμίσουμε τα ζυμαρικά μας. Σε 20 λεπτά τρώμε.
Μεζέδες με ονομασία προέλευσης, μοντέρνα κοκτέιλ, βαβούρα και νοσταλγική ατμόσφαιρα στο all day νεο-ουζερί του Πειραιώς.
Μια ταπεινή αλλά... θαυματουργή ψαροταβέρνα κρυμμένη σε μια γειτονιά του Κερατσινίου.
Και άλλα τρία πιάτα που δοκιμάσαμε και μας θύμισαν πόσο ιδιαίτερος μάγειρας είναι.
Αλλά και lunching και dining στην καρδιά της πόλης με θέα την πλατεία Συντάγματος.