Άγγελος Ρέντουλας

  • Λεμόνι στο αβοκάντο

    Επειδή η σάρκα του αβοκάντο μαυρίζει εύκολα όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα, φροντίζουμε όταν το καθαρίσουμε να το τρίψουμε με μια λεμονόκουπα. Έτσι, θα διατηρηθεί το χρώμα του ακέραιο. Επίσης, αφού το κόψουμε και μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε,...

  • Επισκεφθήκαμε το

    Baharat

  • Suzanna

    Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς μας ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.

  • Για να μην «κολλάει» ο κιμάς από πουλερικά

    Όσοι έχετε φτιάξει κοτοκεφτέδες ή κοτομπιφτέκια, θα έχετε διαπιστώσει ότι κατά το «ζύμωμα» ή το «πλάσιμο» τους ο κιμάς κολλάει στα χέρια. Για να το αποφύγουμε αυτό αλλά και για να γίνουν πιο αφράτες οι παρασκευές μας, βάζουμε τον κιμά...

  • Πίτες στον πάτο

    Όταν ψήνουμε πίτες, φροντίζουμε να τις βάλουμε σε μία από τις χαμηλές θέσεις μέσα στον φούρνο, σε κοντινή δηλαδή απόσταση από την κάτω αντίσταση. Αυτό το κάνουμε γιατί έτσι ψήνεται καλύτερα και το κάτω φύλλο της πίτας, το οποίο «κουβαλάει»...