Βρεθήκαμε στο αθηναϊκό Milos για να δοκιμάσουμε το χειμερινό μενού. Ιδού μια γρήγορη ματιά στην κουζίνα.
Δοκιμάσαμε -φωτογραφίζοντας- το χειμωνιάτικο μενού του «χιλτόνιου» Milos. Κοπιάστε.
Μπιροποσία, νόστιμοι μεζέδες και νεανική βαβούρα στην πολυσύχναστη Κολοκοτρώνη.
Περνώντας με λίγο λάδι το μαχαιράκι που θα χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε τις σκελίδες του σκόρδου, πετυχαίνουμε να μην κολλάνε στη λάμα του μαχαιριού οι μικρές φλούδες, διευκολύνοντας έτσι το καθάρισμα.
Πώς θα γίνετε εξπέρ στην παρασκευή της πρωινής, μεσημβρινής ή βραδινής μας αγαπημένης. Μάθετε τα μυστικά από τον Χριστόφορο Πέσκια.