... είναι ο Νικόλας Γιαννόπουλος.
Το Puro του Θάνου Καραθάνου, από το µαύρο Μοσχάτο της περιοχής.
Το Μπεγλέρι είναι μια άγνωστη αλλά ενδιαφέρουσα ποικιλία, που μπορεί να δώσει αρωματικά και πλούσια κρασιά και θα την βρούμε κυρίως στους αμπελώνες της Ικαρίας.
Ταραμοσαλάτα, λαγάνα, θαλασσινά και τα οινικά τους ταιριάσματα.
Η Σαντορίνη των εκλεκτικών.
Ποια φαγητά και μεζεδάκια είναι κατάλληλα συνοδευτικά για κάθε είδος μπίρας.
«Θα μου πεις τι ποτό μπορεί ένας άνδρας να παραγγέλνει πριν από το δείπνο σε ένα εστιατόριο και να μη μοιάζει θηλυπρεπές;» με ρώτησε ένας φίλος, ενώ απολαμβάναμε από ένα Kir Royale.