Μερόπη Παπαδοπούλου

  • 100 χρόνια λονδρέζικης μουσικής...

    Γιορτάζει το λονδρέζικο τζιν το Βeefeater, που εξακολουθεί να παράγεται στην στην «καρδιά» της πόλης. Εμπνέεται από την πλούσια μουσική κληρονομιά της πόλης και παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική απίθανη φιάλη: Beefeater London Sounds! Μια φιάλη που ενώνει δύο από...

  • Το «Ηδωνικό» του Κώστα Λαζαρίδη

    Δεν είμαι φανατική του ούζου, όμως αυτό το δραμινό «Ηδωνικό» πρέπει να ομολογήσω ότι με κέρδισε κι ενώ πήγαινα στο κάλεσμα της νέας γενιάς της οικογένειας Κώστα Λαζαρίδη, με σκοπό να πιω τσίπουρο ή κρασί, το τίμησα και το ευχαριστήθηκα! Τραγανό,...

  • Τα κοκτέιλ τoυ World Class

    Οι φίλοι μολυ και οι γνωστοί το ξέρουν καλά πως είμαι από τις πρώτες και πιο φανατικές οπαδούς των κοκτέιλ. Χαίρομαι λοιπόν ιδιαίτερα που έχουν πλέον καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή για να συνοδέψει τη βραδινή έξοδο και το καλοκαίρι είναι μία από...

  • Ούζο με παγάκια παρακαλώ!

    H ιστορία του ούζου Μυτιλήνης ξεκινά περίπου το 1800 όταν στα μικρά σοκάκια της πόλης, στις μικρές ταβέρνες και τα καφενεία οι ταβερνιάρηδες έκαναν τις πρώτες τους απόπειρες να αποστάξουν σε χάλκινους άμβυκες, γλυκάνισο, το φυτό που βρισκόταν σε...

  • Η γοητεία της φινέτσας

    Το εστιατόριο Aleria είναι μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες! Πρώτα γιατί ο ιδιοκτήτης του ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης είναι ένα από τα πιο γλυκά, ευγενικά και συμπαθητικά πλάσματα της αθηναϊκής εστίασης και όχι μόνο. Δεύτερον γιατί οι χώροι του (δια...

  • Τα κηφισιώτικα βράδια

    Το κόκκινο διατηρητέο κτίριο στον αριθμό 317 της Κηφισίας είναι εδώ και χρόνια ένας από τους ναούς του οίνου και της γεύσης. Εδώ στεγάζεται μια από τις πρώτες ενημερωμένες κάβες η Cava Vinifera αλλά και το οινικό εστιατόριο Γεύσεις (με Ονομασία...