Είναι κάτι ανάμεσα σε κρουασάν και ντόνατ και έχει κάνει τους Νεοϋορκέζους να χάνουν τον ύπνο τους.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού, ως ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, είναι πασίγνωστο· ωστόσο, είδαμε την επίσκεψή μας στον «Ασημακόπουλο» ως αφορμή για να μάθουμε την ιστορία του και να...
Οταν θέλουμε να φτιάξουμε smoothie ή κάποια κρύα κρέμα με φρούτα στο μπλέντερ, καλό είναι να χρησιμοποιούμε κατεψυγμένα φρούτα για να μη λιώσουν όσο τα χτυπάμε. Σε περίπτωση που δεν έχουμε, αλλά μας έχει μείνει κάπου μια κονσέρβα με το αγαπημένο...
Με μια ζεστή τελετή και ένα υπέροχο κοκτέιλ πάρτι με θέα την Ακρόπολη έλαβε, και επισήμως, τέλος ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».