Ντιάνα Καρτσαγκούλη

  • Νέα τάση

    Το βασίλειό μου για ένα Cronut

    Είναι κάτι ανάμεσα σε κρουασάν και ντόνατ και έχει κάνει τους Νεοϋορκέζους να χάνουν τον ύπνο τους.

  • Κλασικά γλυκά, σταθερή αξία

    Ασημακόπουλος

    Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού, ως ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, είναι πασίγνωστο· ωστόσο, είδαμε την επίσκεψή μας στον «Ασημακόπουλο» ως αφορμή για να μάθουμε την ιστορία του και να...

  • Φρούτα στο μπλέντερ

    Οταν θέλουμε να φτιάξουμε smoothie ή κάποια κρύα κρέμα με φρούτα στο μπλέντερ, καλό είναι να χρησιμοποιούμε κατεψυγμένα φρούτα για να μη λιώσουν όσο τα χτυπάμε. Σε περίπτωση που δεν έχουμε, αλλά μας έχει μείνει κάπου μια κονσέρβα με το αγαπημένο...