Αυξάνουμε τη διάρκεια ζωής των πράσινων λαχανικών με τον εξής απλό τρόπο: τα τυλίγουμε με ελαφρώς μουσκεμένο χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε, μέσα σε πλαστική σακουλίτσα τροφίμων, στο ψυγείο. Η φρέσκια ρόκα μπορεί να «κρατήσει» μέχρι και 4...
Για να φύγει η μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια μας μετά από το μαγείρεμα, ένα καλό μυστικό είναι, πρωτού τα πλύνουμε, να τα τρίψουμε έντονα για 30 δευτερόλεπτα πάνω στο νεροχύτη μας, αν αυτός είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.